• EVENT OCH UTBILDNING

Uthyrning vid mässor/event

http://abrahan-pipe.com/?mimi=%D8%A3%D8%AD%D8%B5%D9%84-%D8%B9%D9%84%D9%89-%D8%A3%D9%85%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%A5%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%8A%D8%A9&e09=ac Vi hyr ut maskin, baristor eller komplett paket för er mässa eller ert företagsevent! jbcoffeehouse AB samarbetar med några av Sveriges duktigaste baristor och vi kan därför ger era mässbesökare ett stort mervärde i form av riktigt gott kaffe och specialkaffedrinkar baserade på espresso.

watch Vår fokus ligger på att hyra ut en komplett lösning och att ge dina besökare en stunds underhållande prat om kaffe…

  • here Kaveh Azizian, kaffekonsult på heltid med meriter som Svensk Mästare i Caffe Latte 2001 och flerårig finalist i Barista Cup. Kaveh har också han dömt BC ett antal år och när han inte gör mässjobb hittar du honom som inhoppare på några av Stockholms bättre kaffebarer.

order Lyrica from canada Vid behov tar vi sedan in andra duktiga och engagerade baristor som också de kan leva upp till vårt mål att vara det bästa alternativet för ert mässnärvarande!

fare tranding binario Kontakta oss för skräddarsydda lösningar till er mässmonter! »

http://www.mylifept.com/?refriwerator=bin%C3%A4re-option-demo-konto&b77=1d Kontakta oss på hyrmaskin@jbcoffeehouse.se så återkommer vi för vidare diskussion.

Utbildning

autoopzionibinarie Vi utbildar kaféer och restauranger i hantverket espresso. Allt från grund- och påbyggnadskurser för att öka kunskapen hos er personal till mer långsiktiga upplägg där vi kontinuerligt följer upp kunskaperna med uppföljande kurser.

http://gyutofoundation.org/?iuut=iq-option-prova-gratis&b2b=f8 Vi arrangerar bland annat:

  • Barista BASIC
  • Barista FÖRDJUPNING
  • Barista UPPFRÄSCHNING
  • Barista LATTE-ART
  • Barista TÄVLING

watch … för enstaka individer eller ert kafé. Kontakta oss för vidare information »

go to site Vi genomför också kurser för privata grupper (10–20 personer), som till exempel ett inslag i företagets konferens eller en grupp espressointresserade personer.

online trading brokers Alla våra utbildningar skräddarsys efter just era behov.

opzioni binarie scadenze lunghe Kontakta oss för vidare information »

Några röster från nöjda kunder:

 

Våra besökare sa hela tiden att vi serverade mässans bästa kaffe.
 

Kund, i samband med mässa i Stockholm

Detta måste vara den mest välbesökta montern på mässan, och caffè latten var nog den bästa jag druckit.

Utställare, på mässa i Stockholm

Er medverkan är nog det bästa med hela vår monter. (Oj, så får jag kanske inte säga! 🙂 )

Återkommande kund, där vi servat med kaffe och kommunikation mot besökarna